Joko poimit nämä vinkit?

Ota tästä talteen maksuttomat työkalut kulttuurityön avuksi! Valikoima päivittyy aika ajoin, joten pysy kuulolla.

Koetko olevasi jatkuvasti ylikuormittunut ja kiireinen? Onko sinun vaikeaa pysähtyä nauttimaan luovasta työstä? Menetätkö juuri sen osan työstäsi, joka sai sinut valitsemaan kulttuurityöläisen uran?

Työmäärän karsiminen on tärkeää jatkossa, mutta voisit koittaa tätä "Aina on aikaa hengittää" -työkirjaa ensiavuksi tilanteeseesi!

Apurahan hakeminen on monen taiteilijan ja tutkijan pakollinen ja ikuinen limbo, jossa kilpailu kiihtyy vuosi vuodelta. Katso ilmainen luento ja kuulet, miksi niin moni hakemus lentää suoraan roskiin kulkematta lähtöruudun kautta. Miten voit taistella tilastoja vastaan? Miten voit varmistaa, että hakemuksesi lukija kuuntelee ideasi loppuun saakka?

TULOSSA 2024!

Katso ilmainen luento

Vainoaako mieltäsi kysymys: "Miksi en saanut apurahaa? Mistä voin olla varma, ettei hakemuksessani ole vikaa?" Et ole yksin.

Moni sellainenkin valmennettavani, joka on jo pitkään toiminut alallaan, on kertonut, ettei ole koskaan päässyt näkemään kenenkään muun hakemuksia kuin omansa.

Päätin tästä inspiroituneena julkaista yhden omista vanhoista hankesuunnitelmistani. Lue vinkkini erinomaiseen hankesuunnitelmaan ja lataa apurahahakemuksen malli.

TULOSSA 2024!

Lue ohjeet ja lataa esimerkki

Taiteen ja tutkimuksen rahoituskilvassa voittaminen on loppumaton taistelu. On kuitenkin olemassa myös vaihtoehtoja toimintaedellytysten hankkimiseen?

Joukkorahoituksessa on valtava potentiaali myös kulttuurin rahoittamiseen.

Kampanjointiin tarvitset vain luovuutta ja valmiutta työskennellä kovaa. Ja tiedän, että molempia näistä sinulta jo löytyy. Olethan kulttuurityön tekijä!

Haluatko kuulla, miten tehdään onnistunut joukkorahoituskampanja?

TULOSSA 2024!

Katso ilmainen luento