Tietosuoja- ja rekisteriseloste

REKISTERINPIT√ĄJ√Ą

Indome Oy, Tarjanteenkatu 11 C 50, 33720 Tampere, Y-Tunnus 3150096-4

 

REKISTERIN YHTEYSHENKIL√Ė

Suvi Heikkil√§, Tarjanteenkatu¬†11¬†C¬†50,¬†33720¬†Tampere, [email protected]

 

REKISTERIN NIMI JA YLL√ĄPIDON PERUSTE

  • Indome Oy:n asiakasrekisteri
  • Indome Oy:n s√§hk√∂postilista

 

REKISTERIIN LIITTYV√ĄT SIVUSTOT

  • https://indome.fi
  • https://intohiomo.fi

 

MIHIN TARKOITUKSIIN TIETOJASI KER√ĄT√Ą√ĄN JA K√ĄSITELL√Ą√ĄN?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin:

  • yhteydenpitoon ja tiedottamiseen
  • yhteisty√∂n toteuttamiseen
  • yhteisty√∂n ja palveluiden kehitt√§miseen
  • maksamiseen, laskutukseen ja kirjanpitoon
  • mielipide- ja markkinatutkimukset
  • palvelun laadun kehitt√§minen
  • markkinointiviestint√§
  • markkinoinnin ja mainonnan kohdentaminen eri asiakasryhmille

 

REKISTERIN SIS√ĄLT√ĄM√ĄT TIEDOT

Indome Oy:n asiakasrekisteriin tallennetaan tarpeen mukaan seuraavat henkilötiedot:

  • Henkil√∂n etu- ja sukunimi
  • S√§hk√∂postiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Yritysasiakkaan yrityksen nimi
  • Yritysasiakkaan y-tunnus
  • Tietoja k√§sitellyist√§ tilauksista sek√§ ostetuista tuotteista ja palveluista.

Indome Oy:n sähköpostilista sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkil√∂n etunimi
  • S√§hk√∂postiosoite
  • Tietoja ostetuista tuotteista

 

MIST√Ą SAAMME TIETOSI?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja vain sinulta itseltäsi. Saamme tietosi, kun esimerkiksi ostat Indome Oy:n palveluita tai tuotteita, tilaat uutiskirjeen, lataat Intohiomo.fi- tai indome.fi- sivustoilta ilmaisia oppaita, tai osallistut kyselyyn.

 

HENKIL√ĖTIETOJEN K√ĄSITTELYN OIKEUSPERUSTEET

Keräämme asiakkailtamme ja yrityksen edustajilta henkilötiedot pääsääntöisesti oikeutetun edun perusteella. Jos olemme tehneen sopimuksen edustamasi yrityksen kanssa, käsittelyn oikeusperusteena on sopimus.

 

TIETOJEN ANTAMISEN PAKOLLISUUS JA ANTAMATTA J√ĄTT√ĄMISEN SEURAUKSET

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, emme pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta.

 

S√Ą√ĄNN√ĖNMUKAISET TIETOL√ĄHTEET

Henkilö on ostanut Indome Oy:n palveluita tai tuotteita, tilannut uutiskirjeen tai ladannut indome.fi- tai intohiomo.fi-sivustoilta ilmaisia oppaita.

Sivustoilla on käytössä evästeitä, Google Analytics sekä Facebook-pikseli.

 

KOMMENTIT

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi. 

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

 

MUILTA SIVUSTOILTA UPOTETTU SIS√ĄLT√Ė

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta, jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

 

MAKSULIIKENNE JA TUOTTEIDEN TOIMITUS

Maksujen välittäjänä toimii Stripe, Inc.

Asiakkaan verkkopankkimaksamisen tai luottokortin tiedot eivät tallennu Indome Oy:n järjestelmiin, vaan jäävät maksujenvälityksestä vastaavan yrityksen tietoihin.

Myyntitapahtuman yhteydessä kerätään ne tiedot, joita tarvitaan asiakkaan kanssa viestimiseen ja tuotteen toimittamiseen. Kaikki ulkoistetut palveluntarjoajat vastaavat asiakastietojen huolellisesta käsittelystä omalta osaltaan.

 

TIETOJEN JAKAMINEN

Tietoja ei luovuteta Indome Oy:n ulkopuolelle.

 

HENKIL√ĖTIETOJEN K√ĄSITTELIJ√ĄT

Henkilötietoja käsittelevät:

  • Indome Oy:n ty√∂ntekij√§t
  • Tilitoimisto, sen osalta kuin se on kirjanpitoa ja tilinp√§√§t√∂st√§ varten tarpeen (esim. myyntilaskujen k√§sittely). Tilitoimisto: Lemon Tree Oy (Y-tunnus 2599105-8) Siltasaarenkatu 8-10, 00530 Helsinki.
  • Kajabin s√§hk√∂postiohjelma, https://kajabi.com

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

 

HENKIL√ĖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN EU-MAIDEN ULKOPUOLELLE

 

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

 

TIETOJEN S√ĄILYTYSAIKA

Säilytämme tietojasi seitsemän vuotta asiakassuhteen päättymisestä. Tämän jälkeen tiedot poistetaan ja tuhotaan tietoturvallisella tavalla.

Sähköpostilistalta tiedot poistetaan ilman erillistä pyyntöä, jos asiakas ei ole avannut hänelle lähetettyjä uutiskirjeitä tai markkinointiviestejä 12 kuukauteen.

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

 

REKISTER√ĖIDYN OIKEUDET

  • Oikeus saada p√§√§sy henkil√∂tietoihin
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen tai poistamiseen
  • Oikeus saada tieto, jos henkil√∂tietojasi oikaistaan tai rajoitetaan
  • Oikeus olla joutumatta automaattisen p√§√§t√∂ksenteon kohteeksi ilman lainmukaista perustetta
  • Oikeus vaatia tietojen siirtoa j√§rjestelm√§st√§ toiseen
  • Oikeus vastustaa automaattista k√§sittely√§ ja profilointia.

Emme suorita tämän tietosuojaselosteen puitteissa rekisteröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä, ellet sitä erikseen salli evästevalinnoillasi. Lue lisää sivuston käyttämistä evästeistä täältä.

Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).

Sinulla on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.

 

OIKEUKSIEN K√ĄYTT√ĄMINEN

Voit toteuttaa suuren osan edellä kuvatuista oikeuksistasi ottamalla yhteyttä yhteyshenkilö Suvi Heikkilään. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle (Tietosuojavaltuutettu). Lisätietoa löydät sivulta tietosuoja.fi.

 

HENKIL√ĖTIETOREKISTERIN SUOJAUS

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisterin käyttö edellyttää Indome Oy:n antamia käyttöoikeuksia.

Indome Oy huolehtii tietoturvasta mm. päivittämällä salasanat säännöllisesti ja käyttämällä aina mahdollisuuksien mukaan kaksivaiheista autentikointia. Indome.fi ja intohiomo.fi -sivustoilla on ssl-sertifikaatti ja yrityksellä on asianmukaiset virustorjuntaohjelmistot päälaitteillaan.

Yrityksen lukuun toimivien yritysten kanssa tehdään asianmukaiset sopimukset henkilötietojen lainmukaisesta turvallisesta käsittelystä. Yrityksen lukuun toimivat yritykset käsittelevät tietoja vain siinä laajuudessa, kuin heidän työtehtävänsä ja vastuunsa edellyttävät.